I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Fudbalski asovi otvorili Svetski šampionat u Zrenjaninu

Na otvaranju Svetskog prvenstva u fudbalu, odnosno turnira koji se pod tim imenom organizuje u Sportskom centru „Bambi“, sinoć su igrali reprezentativci Srbije Zoran Bambi Tošić, Duško Tošić i Radosav Petrović, bivši as Crvene zvezde Uroš Ćosić, kao i majstori malog fudbala Jovan Blažić, Slobodan Janjić, Slobodan Rajčević…

Zrenjaninci i reprezentativci Srbije: Duško i Zoran Tošić

Zrenjaninci i reprezentativci Srbije: Duško i Zoran Tošić

Najavljeni su bili i Bane Ivanović, koji je zbog privatnih obaveza morao da otkaže dolazak, kao i Aleksandar Kolarov, koji je otputovao juče u Mančester da bi produžio ugovor sa Sitijem.

Veliki broj gledalaca uživao je sinoć u majstorijama poznatih fudbalskih asova, koji su bili podeljeni u dve ekipe, koje su nosile dresove Brazila i Srbije.

Fordomanija
Reprezentacija Brazila

Reprezentacija Brazila

– Ponikao sam u Zrenjaninu i uvek sam srećan kada dođem ovde. Bambi je napravio sjajan sportski centar. Žao mi je što je zrenjaninski fudbal u krizi, ali se nadam da će otvaranjem ovog komlekksa deca u Zrenjaninu imati mnogo bolje uslove za razvoj i da će iz ove sredine stasati novi asovi – rekao je Duško Tošić i dodao da će zbog odmora retko pratiti utakmice Svetskog prvenstva u Brazilu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Zahvalio bih se Dušku Tošiću, Petroviću, Ćosiću i ostalim prijateljima koji su došli da odigramo mali fudbal i otvorimo ovaj turnir. Na Svetskom šampionatu u Brazilu ću navijati za Rusiju, jer u njihovoj reprezentaciji imam mnogo prijatelja – istakao je Zoran Tošić.

Svako veče od 20, 21 i 22 časa u Sportskom centru „Bambi“ će se igrati mečevi turnira u malom fudbalu. Podsetimo, sve ekipe igraju pod imenima reprezentacija koje tog dana nastupaju na pravom SP u Brazilu. Utakmice SP u Brazilu će svi posetioci SC „Bambi“ moći da gledaju na video – bimu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh