I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Dobre Vesti našeg grada

Fudbalska akademija „Bambi“ obradovala polazike paketićima

4. Januara u prostoru nove dečije igraonice „Greenfield“, upriličena je svečana dodela novogodišnjih paketića svim polaznicima fudbalske akademije „Bambi“. 

akademija bambi skola fudbala zrenjanin

Zadovoljni mališani, njih oko 200 pripadaju uzrastu od 5 do 14 godina.

Dodeli paketuća su prisustvovali pored trenera i prijatelja akademije,  fudbaler Zoran Tošić – Bambi po čijem nadimku škola nosi ime, ali i boskerski šampion Milan Piperski. Celu akciju pomogli su i sponzori d.o.o Raca i Eko Metal.

PerSu marketi
AKADEMIJA BAMBI MILAN PIPERSKI ZORAN TOSIC

Zoran Tošić i Milan Piperski na slikanju sa mladim snagama fudbala

O ŠKOLI I CILJEVIMA ZA 2013.

U školi radi 9 trenera koji treniraju decu različitih generacija. Bašić Davor (2005. i 2000. godište), Blažić Jovan (2004. godište), Grbušić Vladimir (2003. godište), Tanasić Duštan (2002. godište), Narančić Vladimir (2001. godište), Tošić Darko (1999. godište), Predrag Kandić (1998. godište) i Djurić Milan kao trener golmana svih generacija.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Akademija „Bambi“ se takmiči u ligi opštinskog saveza Zrenjanina gde joj je cilj da zadrži prvo mesto i kroz baraž se plasira u kvalitetnu ligu Vojvodine.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh