I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Fudbaleri ASK – a postigli istorijski uspeh – Aradac prvi put u Područnoj ligi

A liga FSG Zrenjanin je, kao i ostale amaterske fudbalske lige, prekinuta zbog epidemije korona virusa, a registrovana je po trenutnim rezultatima.

Fudbaleri ASK  a iz Aradca su proglašeni za šampione A lige. Prvenstvo su završili kao prvoplasirani sa 28 osvojenih bodova. Na kontu imaju 9 pobeda i 1 nerešen rezultat, uz gol razliku 35:5.

ŠAMPIONI A LIGE 2019/20

FK ASK Aradac 2019/20: Rajko Kurtešan, Vladimir Đuriček, Čaba Kurunci, Milan Janković, Vladimir Matejin, Ivan Vesin, Dejan Striško, Vlada Zakić, Nikola Korać, Miloš Mijić, Milan Šćevko, Datlibor Miletić, Mladen Kujunđžić, Jovan Birmanac, Ivica Nenin, Milenko Adamov, Nikola Josimov, Nenad Životin, Vladimir Gal i Kristijan Gal.

PerSu marketi

Trener Srđan Zakić je vodio ASK do istorijskog uspeha, zajedno sa pomoćnikom, Dušanom Mijićem. Predsednik kluba je Dejan Striško, direktor Adam Gal, a sekretar Milovan Nenin.

– Presrećni smo zbog istorijskog uspeha, Na drugoj strani, celoj ekipi je žao što nisu odigrane sve utakmice, jer sam siguran da bi svakako bili šampioni. Hvala svim igračima, svi oni su pružili veliki doprinos i svi zajedno smo stigli do ovog istorijskog rezultata – kaže Dejan Striško.

Drugo mesto je zauzeo MSK iz Mihajlova sa 5 bodova manje od ekipe iz Aradca. Jedini remi fudbaleri ASK – a ostvarili su u Mihajlovu (1:1).

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Naše misli su sada okrenute ka narednoj sezoni. Moje mišljenje je da ekipa, koja je izborila plasman u viši rang, već ima kvalitet za Područnu ligu – kaže fudbaler i predsednik Fudbalskog kluba ASK,  Dejan Striško,.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh