I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Predstavnici FSV posetili Gradsku kuću i Kancelariju za mlade

Povodom početka realizacije projekta „Local youth fan zone Zrenjanin – FSS“, čiji je nosilac Kancelarija za mlade Zrenjanin, predsednik Strukovne organizacije sudija FSV, Đorđe Žutić i predsednik Strukovne organizacije sudija GFS Novi Sad, Majo Vujović, posetili su Zrenjanin.

Delegaciju je  u Gradskoj kući primio pomoćnik gradonačelnika grada Zrenjanina, Simo Salapura, u društvu Branka Pavlovića i Saše Bogićevića, predsednika Područne, odnosno Gradske Strukovne organizacije fudbalskih sudija Zrenjanin. Saradnik na projektu je MUP Republike Srbije, u čije ime je prisustvovao kapetan policije Minja Reljić. Jedan od pokrovitelja projekta je i kompanija „Gomeks“.

Fordomanija

– Hvala gostima, učesnicima, medijima, volonterima i svima koji su podržali organizaciju ovog projekta – rekao je koordinator Kancelarije za mlade, Ivan Mikalački.

Gosti iz FSV su potom posetili Gradski stadion, gde ih je dočekao direktor JU Sportski objekti, Bojan Mijatov. Majo Vujović i Đorđe Žutić su se tom prilikom upoznali sa načinom rada i treninga mladih sudija iz Zrenjanina i okoline.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh