I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

FSS izbacio SAS iz Prve futsal lige

Klubovi malog fudbala SAS i Mungosi vraćeni su u najniži stepen takmičenja zbog dešavanja viđenih na utakmici odigranoj 4. maja.

Futsal

 

Ta utakmica je završena pobedom tima SAS sa 9:8, ali je pala pod sumnju zbog neuobičajeno velikog broja autogolova. Disciplinskim odlukama prethodile su odluke komesara za takmičenje, koji je utakmicu registrovao postignutim rezultatom, ali bez dodeljivanja bodova pobedniku i bez upisivanja golova u gol-razliku i na listu strelaca.

PerSu marketi

Takođe, predstavnici oba kluba Miloš Denić (Mungosi) i Mihajlo Nadeždin (SAS), kao i trener Mungosa Aleksandar Milenović (gostujuća ekipa nije imala trenera ovom prilikom) kažnjeni su zabranom vršenja funkcija u fudbalu u periodu od dve godine.

Igrači Kristijan Radin i Vladimir Milosavac (SAS), koji su postigli po jedan autogol, kažnjeni su zabranom igranja u periodu od 18 meseci, dok je igrač Branislav Milosavljević (Mungosi), koji je postigao tri autogola, kažnjen zabranom igranja na period od dve godine.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh