I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

FSG Zrenjanin – Goranu Starčeviću novi mandat

Izvršni odbor FSG Zrenjanin doneo je Odluku da se za predsednika i u novom četvorogodišnjem mandatu predloži Goran Starčević.

Goran Starčević

Na Skupštini je bilo prisutno 28 delegata od ukupno 37, a Starčević je jednoglasno dobio poverenje da vodi Savez u sledećem četvorogodišnjem mandatu. Jednoglasno su izabrani i Izvršni odbor i Nadzorni odbor.

U sastavu Izvršnog odbora nalaze se: Goran Starčević, Predrag Tatić, Amir Teljigović, Velibor Mladenović, Saša Bogićević, Slobodan Repac, Arsen Plahin, Milenko Cukućan, Milorad Kurjakov, Milan Miščević, Rajko Kapelan. Nadzorni odbor čine: Cveta Marinkov, Svetozar Krnetić, Mirko Knežević.

PerSu marketi

Predrag Tatić

Sednica Izvršnog odbora FSG održana je odmah posle Skupštine. Izabrani su potpredsednici Predrag Tatić i Amir Teljigović, kao i članovi komisija FSG Zrenjanin.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

POVERENJE MLADENOVIĆU I BOGIĆEVIĆU

Na Skupštini Stručne organizacije trenera FSG Zrenjanin odlučeno je da predsednik i u naredne četiri godine bude Velibor Mladenović, a najviši organ Stručne organizacije sudija za prvog čoveka ponovo je izabrao Sašu Bogićevića. Na dve sednice izabrani su i ostali organi organizacija trenera i sudija.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh