I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Najnovije vesti

FOTO : Zrenjanincima najviše ocene za organizaciju SP u rvanju

Zrenjanin je od 19. do 25. avgusta bio domaćin Svetskog kadetskog prvenstva u rvanju. Prema ocenama učesnika, ali i najviših sportskih zvaničnika, oganizacija je protekla na vrhunskom nivou.

1

Posle finalnih borbi u slobodnom stilu za muškarce, sinoć je pala zavesa na Svetski kadetski šampionat, koji je u Zrenjaninu okupio oko 1.500 učesnika, od kojih je bilo blizu 1.000 takmičara iz celog sveta.

2

I Taxi Zrenjanin

Ovo je bilo poslednje veliko nadmetanje uoči 8. septembra, kada će se 8. septembra u Buenos Airesu odlučivati da li će rvanje biti vraćeno na program OI 2020. godine.

Zbog toga je šampionat u Zrenjaninu organizovan pod sloganom „Spasimo rvanje kao olimpijski sport – pošaljimo svetu pravu sportsku sliku iz Zrenjanina“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

3

– Uveren sam da će preovladati razum i da će članovi MOK – a ceniti tradiciju rvačkog sporta u olimpijskoj porodici dugu skoro tri milenijuma, još od antičkih vremena – rekao Nenad Lalović, predsednik FILA. – Grad Zrenjanin, srpski i zrenjaninski rvački radnici, sudije i volonteri…učinili su sve da takmičenje bude na najvišem nivou u izuzetnoj dvorani i ja im na tome čestitam. Naši kadeti su osvojili dve medalje i to su prva odličja na šampionatu sveta još od 1995. godine. To je nagrada svima koji su na bilo koji način radili na organizaciji ovog takmičenja – dodao je Lalović.

4

Izuzetno zadovoljan organizacijom SP za kadete bio je i Željko Trajković, predsednik RSS.

5

– Dobili smo najviše ocene za organizaciju takmičenja. Mogu da kažem i da je plan premašen. priželjkivali smo jednu medalju, a reprezentativci Srbije su osvojili dva odličja – ističe Trajković. – Poslali smo lepu sliku iz Zrenjanina i Srbije u svet, u godini kada se rvanje bori da sačuva olimpijski status. Nadam se da ćemo u tome uspeti. Učesnici nisu imali ozbiljnije primedbe. Mogu da da kažem da su bili oduševljeni organizacijom takmičenja, smeštajem, prevozom i hranom. Dobijali smo pohvale od rvača sa svih strana sveta.

Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije

Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije

rvanje medalje

Rvački klub Proleter je bio odličan domaćin takmičarima iz celog sveta.

rvanje volonterke

– Ovo takmičenje će ući u istoriju srpskog rvanja, zbog osvajanja dve medalje za srbiju, ali i zbog broja učesnika, kojih je bilo blizu hiljadu – naglašava Dragan Vulešević, predsednik RK Proleter.

7

– Dobili smo pohvale od FILA i od ljudi koji posećuju ovakve turnire širom sveta. Opšti je utisak da je ovo najbolje organizovano takmičenje u poslednjih nekoliko godina. Drago mi je i da je Zrenjanin kao grad imao koristi od ove manifestacije, jer su kafići, butici i prodavnice prethodnih dana bili puni – dodao je Vulešević.

6

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh