I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

FK Radnički startovao sa zimskim pripremama (10 FOTOGRAFIJA)

FK Radnički je danas pre podne (23. januar) startovao sa pripremama za nastavak sezone u Srpskoj fudbalskoj ligi.

„Crveno – crni“ imaju šest nedelja da se dobro pripreme , jer prvenstvo počinje 6. marta, a u 1. kolu u Zrenjanin dolazi Tisa iz Adorjana.

I Taxi Zrenjanin

Darko Tošić (levo) je pre početka treninga obavio prvu prozivku

Šef stručnog štaba, Predrag Kandić, za sada je zakazao 8 prijateljskih utakmica. Domaćinstva za neke od ovih susreta još nisu defnisana, jer će Radnički u zavisnosti od vremenskih uslova i stanja terena naknadno odrediti da li će igrati u Zrenjaninu ili ići u goste:

31.1. Borac Šajkaš – Radnički

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

6.2. Kozara BV Selo – Radnički

10.2. Radnički – Smederevo

13.2. Kikinda – Radnički

17.2. Sloboda Novi Kozarci – Radnički

20.2. Radnički Novi Beograd – Radnićčki

21.2. Sloga Plandište – Radnički

27.2. Generalna proba: OFK Beograd – FK Radnički

Šef stručnog štaba Predrag Kandić (u sredini) sa pomoćnicima Robertom Kišom (levo) i Goranom Gavrilovićem

„Crveno – crni“ su u zimskom prelaznom roku doveli štopera Petra Bogdanovića (Vojvodina Perlez) i bonus igrača Milana Turkulja (Zemun). Milan je iz Jarkovca, ponikao je u Proleteru 2006 i kao kadet otišao u OFK Beograda, prošao školu OFK Beograda i poslednju sezonu je igrao za seniorski tim Zemuna u Drugoj ligi.

– Ukoliko ne bude neplaniranih odlazaka, a obavili smo razgovore sa svim igračima i svi su za to da ostanu, ako ne budu imali ponude od ekipa iz višeg ranga, nećemo u tom slučaju nikoga više dovoditi. Kod nas je tradicija da u zimskom prelaznom roku nemamo veći broj odlazaka ili dolazaka. Trudićemo se da ekipa ostane na okupu, a uz ova dva momka se nadam da ćemo moći i da se „pomerimo“ na tabeli za koju stepenicu više – kaže sportski direktor Radničkog, Darko Tošić.

Cilj je i dalje opstanak.

– Prema nekim proračunima oko 50 bodova bi trebalo da bude dovoljno za opstanak,  ami trenutno imamo 31. Mislim da nas 6 – 7 pobeda vodi do tog cilja, što je realno da ostvarimo. Borba za opstanak će sigurno biti zanimljiva, jer će tu borbu voditi sigurno 7 – 8 ekipa, a možda i 10. Veći deo ovih timova se pojačava. U ovoj ligi je najizvesnije da će novosadska Mladost vrlo lako stići do prvog mesta, dok će borba za opstanak biti daleko interesantnija.

Najavljeno je da će u 2021. godini definitivno biti odrađena i poslednja faza rekonstrukcije Gradskog stadiona. 

– Gledamo da zadržimo što veći deo tima, a plan je da se na leto pojačamo i napadnemo viši rang takmičenja. Nadamo se da će Radnički za godinu i po dana igrati u Prvoj ligi Srbije na renoviranom stadionu u Karađorđevom parku – zaključio je Darko Tošić.

Otkup gvožđa
Kremanska voda
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh