I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

FK Radnički i Akademija Bambi prekinuli sve aktivnosti

FK Radnički i Akademija Bambi su, nakon proglašenja vanrednog stanja u zemlji, prekinuli sve aktivnosti, kako takmičarske, tako i trenažne, saopštio nam je sportski direktor FK Radnički i direktor SC Bambi, Darko Tošić.

Kompletan igrački pogon FK Radnički, kako članovi prvog tima, tako i mlađe kategorije, obavešteni su o prekidu rada i oni će u narednom periodu biti kod svojih kuća. Takođe, njima će biti dostavljen proogram, koga treba da se pridržavaju – rekao je Darko Tošić.

Darko Tošić je istakao da će FK Radnički biti u neprekidnom kontaktu sa Fudbalskim savezom Srbije i drugim klubovima u Srpskoj ligi, da će pratiti sve dalje aktivnosti i prilagođavati se momentalno svim novim odlukama.

PerSu marketi

 

– Radnički će ovom trenutku pristupiti maksimalno racionalno, a svi naši igrači, kao i članovi stručnog štaba, ponašaće se u skladu sa odlukama nadležnih organa – rekao je Tošić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Po njegovim rečima, svojim kućama otišli su i polaznici Akademije Bambi. Sportski centar Bambi je praktično zaključan. Dok traje vanredno stanje u zemlji, radiće na apsolutnom minimumu radi održavanja objekta i terena.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh