I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Teljigović: 200 dece su naše bogatstvo, protekla godina jedna od boljih

– Protekla godina je jedna od boljih od osnivanja kluba 2006. godine. Kada to kažem, ne gledam samo rezultate seniorskog tima u Područnoj ligi, već ukupne rezultate mlađih kategorija – istakao je šef stručnog štaba FK Proleter 2006, Amir Teljigović.

Legenda stadiona u Karađorđevom parku ističe da je za njega najveći uspeh broj dece, broj kvalitetnih treninga, kao i broj trenera koji rade sa tom decom. 

PerSu marketi

– U seniorskom timu je ove godine debitovalo deset dečaka 2002. godište, koji su po godinama još uvek kadeti. To je naš veliki uspeh. Sada smo pretposlednji na tabeli Područne lige, ali očekujem bolje rezultate u prolećnom delu, jer su se ta deca uigrala i sigurno će pružiti više u nastavku. Verujem da ćemo izboriti opstanak, ali moram da naglasim da nama nije cilj rang takmičenja, već afirmacija mladih igrača. Važno je da deca koja počnu da ttreniraju kod nas ostanu u klubu, odnosno da stignu do prvog tima FK Proleter ili prvog tima FK Radnički, sa kojim imamo odličnu saradnju.

 

Amir Teljigović je trener prvog tima FK Proleter 2006, a u klubu rade još Zoran Lisica, Dragan Jović, Deni Teljigović, David Stojković, a nedavno su primili još jednog mladog trenera.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Lisica i Jović su mi bili saigrači svojevremeno u Proleteru. Radi se o afirmisanim, velikim igračima, koji su prošli sve u fudbalu. Imaju veliko iskustvo u radu i sa starijim i sa mlađim igračima. Mladi treneri, uz nas starije, imaju šta da nauče – zaključio je šef stručnog štaba FK Proleter 2006, Amir Teljigović.

FK PROLETER U BROJKAMA

6 trenera

10 takmičarskih kategorija

200 dečaka

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh