I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

FK Proleter 2006 postaje regionalni centar Crvene zvezde

Crvena zvezda je proširila svoju mrežu potrage za talentima potpisivanjem saradnje sa 13 škola fudbala i 3 regionalna centra, a među odabranim klubovima je i FK Proleter 2006 iz Zrenjanina.

Direktor baze crvene zvezde Vlada Cvetićanin, Aleksandar Eremić (FK Proleter), trener Proletera Amir Teljigović i Pavle Debelica (FK Proleter)

Potpisivanjem ugovora sa tri regionalna centra počeo je novi projekat Omladinske škole FK Crvena zvezda, koji predviđa okupljanje najmlađih talenata i njihov razvoj u lokalnoj sredini.

– Na ovom projektu radimo već godinu dana, a cilj je da učvrstimo mrežu potrage za talenatima širom Srbije i regiona. Кroz saradnju sa 70 školica fudbala kreirali smo odličnu bazu dece do 12 godina, a regionalnim centrima rešava se problem rada sa decom od 12 do 15 godina i njihov prerani odlazak od kuće koji je neretko veliki šok za igrače – rekao je Nikola Jelić, glavni trener u Omladinskoj školi Crvene zvezde.

PerSu marketi

Škole fudbala Feniks iz Šapca, Apolon iz Кraljeva i FK Proleter iz Zrenjanina stekle su svojim radom i rezultatima dosadašnje saradnje sa Crvenom zvezdom privilegiju da budu prvi regionalni centri „crveno – belih“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Ovom prilikom smo se pridružili velikom projektu koji predstavlja čast, ali i obavezu. Od svih naših članova se očekuje da budu najbolji i da predstavljaju FK Proleter 2006 i Crvenu zvezdu na najbolji način, kako na terenu tako i van njega. Fudbal treba posmatrati kao igru, ali i kao posao, a pridruživanje projektu, koji ima perspektivu treba shvatiti kao jedinstvenu šansu. Nadam se da ćemo dugo i uspešno sarađivati sa Crvenom zvezdom – rekao je šef stručnog štaba FK Proleter 2006, Amir Teljigović.

„OPRAVDAĆEMO VELIKO POVERENJE CRVENE ZVEZDE“

– Drago mi je zbog buduće saradnje i uveren sam da je današnji dan samo prva stranica uspešnog zajedničkog rada. Rezultati koje postižemo potvrđuju da smo na pravom putu, a kolika je privilegija biti deo šampionskog tima suvišno je i govoriti, pa samim tim očekujem da poverenje, koje nam je ukazala Crvena zvezda bude dodatni podstrek u daljem radu – dodao je Amir Teljigović.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh