I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Fitnes centar Steffani: Trening kod Steve

Zbog velikog interesovanja za prethodno predstavljene specijalne fitnes treninge kod Seke u Fitnes centru “Steffani”, predstavljamo vam još jedan poseban fitnes program i profesionalnog trenera iz centra “Steffani”.

Steva Steffani

Stevan Mejić (26) je profesionalni trener iz Fitnes Centra “Steffani”, specijalizovan za borilački sport, aerobne i kardio treninge. Kroz svoje bogato iskustvo u radu kao trener i fitnes instruktor Stevan je uspeo da postigne izuzetnu veštinu za organizaciju i sporvođenje grupnih treninga. Iz Fitnes Centra “Steffani” kažu da je Stevan jedan od najzaslužinijih trenera za bogat izbor grupnih treninga u Fitnes Centru “Steffani”, koji su veoma posećeni, a vežbači izuzetno zadovoljni.

Stevan je prvi fitnes trener, koji je u našem gradu pokrenuo COMBAT AEROBIC grupni trening i našim sugrađankama omogućio da treniraju jedan izuzetno popularan i koristan vid aerobika. Kako je prošlo već 6 meseci kako Stevan sprovodi COMBAT AEROBIC treninge, možemo reći da je postigao odličan uspeh u organizaciji prvog COMBAT AEROBIC-a u Zrenjaninu, s obzirom da postoji veliki broj devojaka koje redovno prisustvuju ovom grupnom treningu i imaju samo reči hvale za ovu jedinstvenu vrstu treninga.

PerSu marketi
Stevan Mejić

Stevan Mejić

COMBAT AEROBIC

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Obuhvata izvođenje ručnih i nožnih tehnika borilačkih veština kombinovanih u jednostavnim koreografijama čime se postiže muskularni tonus celog tela. Fokus na borilačkim veštinama utiče posebno na nervni sistem, jer nakon treninga samopouzdanje dostiže viši stepen. Namenjen je polaznicima svih nivoa aerobne izdržljivosti a koreografija su prilagođene svim vežbačima. Combat Aerobic poboljšava koordinaciju tela, podiže aerobnu izdržljivost i funkcionalne sposobnosti uz smanjenje viška kilograma sa izraženim fokusom na “stretching” odnosno istezanje celog tela a kao rezultat vezbači mogu ocekivati definisanje muskulature, jačanje kondicije, oblikovanje figure uz smanjenje suvišne telesne mase.

Steffani Steva

U dinamičnoj koreografiji tae-bo-a vrlo često trener Stevan uključuje vežbe kombinovanih borilačkih veština koje su efikasne za postizanje posebnog tona definicije figure tela a pored toga korisne su i za upoznavanje sa osnovama samoodbrane. Combat Aerobic iz Fitnes Centra “Steffani” ima za cilj i jedan poseban prateći deo treninga koji Stevan sprovodi a to je stvaranje posebne društvene atmosfere i osećaja pripadnosti grupi sa kojom se trenira kako tokom treninga u fitnes centru tako i van njega. Takav pristup bi trebao posebno da utiče na sticanje samopouzdanja, osećaja sigurnosti i pripadnosti a pored pomenutog važno je i istaći da takav pristup može pomoći devojkama da uz savladavnje osnova samoodbrane budu bezbednije u svakodnevnom životu, bile one na ulici, radnom mestu, u izlasku ili bilo kom drugom mestu jer su deo jedne posebne grupe na koju mogu uvek računati kako na treningu tako i van njega.

Kombat aerobik

COMBAT AEROBIC grupni trening se održava ponedeljkom, sredom i petkom od 18 h do 19 h u Fitnes Centru “STEFFANI” kod trenera Stevana Mejića. Mesečna članarina za ovaj grupni trening je 1.400 din, a uključuje i besplatan rad sa trenerom u teretani posle COMBAT AEROBIC- a.

Prvi probni trening je besplatan kao i za sve ostale programe iz FITNES CENTRA “STEFFANI”. Dodatne informacije za COMBAT AEROBIC možete dobiti putem Facebook stranice Ftiness centra “STEFFANI”.

Steffani 9

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh