I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Fitnes centar „Dr Feelgood“ otkriva tajne dobrog izgleda

rsz_6

Foto: Pavle Taboroši

Praznici su prošli. Trpeza se ispraznila, sve se polako vraća u normalu…Osim naše težine! Da bismo povratili svoj predpraznični izgled, trebalo bi da se malo potrudimo. To ne mora da bude teško uz pomoć posebnih fitnes programa koje nudi Fitnes centar „Dr Feelgood“, koji se nalazi u centru grada, u sklopu hotela „Vojvodina“.

rsz_4

PerSu marketi

Na treninzima vlada dobra atmosfera

Program Dr Feelgood je osmišljen kako bi se u potpunosti prilagodio zahtevima i potrebama poslovnog čoveka. Sportski objekat svojim klijentima nudi širok spektar usluga, kao i rad u malim grupama. Naime, svim korisnicima usluga fitnes centra obezbeđuje se stručni nadzor i posvećenost školovanih instruktora, koji u svakom trenutku mogu profesionalno da odgovore na njihova pitanja i ispune njihove zahteve. Bez obzira na starosno doba i pol klijenata, program im je prilagođen u zavisnosti od toga da li se fizičkim aktivnostima bave profesionalno ili rekreativno.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

rsz_12

Dr Feelgood nudi vežbanje u prijatnom ambijentu

– Nudimo rad sa profesionalnim i ljubaznim trenerima, objekat je besprekorno čist i nudi prijatan ambijent. „Feelgood” program je namenjen ljudima svih starosnih grupa. Ljudima koji žele da izgledaju lepše i da poboljšaju svoju fizičku kondiciju i posvete se zdravom načinu života. Takođe je namenjem ljudima koji se profesionalno bave sportom – kaže profesionalni trener Boris Živanov, uz kojeg rade i treneri Jovan Vukojević i Davor Bašić. – Prijatan ambijent, ljubaznost i stručnost zaposlenih pozitivno utičuna ljude koji već godinu dana vežbaju sa nama. Kompletna prostorija je klimatizovana, sa savremenim sistemom za ventilaciju, teretanom koja poseduje širok spektar sprava, dve svlačionice,, dve odvojene tuš kabine, mušku i žensk, kao i muški i ženski i toaletv- dodaje Živanov.

rsz_7

Sve je lako uz trenere Jovana Vukojevića (levo) i Borisa Živanova

USLUGE

– Specijalizovani programi za rekreativce i vrhunske sportiste

– Traka za trčanje, eliptik i bicikli

– Razvoj koordinacije

– Program „Thera Band“

– Uvid u zdravstveno stanje svih klijenata

– Saveti nutricionista

Radno vreme Fitnes centra „Dr Feelgood“ je od 16 do 22 časa, svakog dana osim nedelje.

rsz_13

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh