I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Finale Kupa za košarkašice u Kristalnoj dvorani

U Kući košarke održan je žreb za finalni turnir Kupa Milana Cige Vasojevića, koji će se do 4. do 8. marta, održati u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

Zreb

Žrebom je odlučeno da se u četvrtfinalnim duelima sastanu:

Partizan – Radnički (4. mart, 17.00),

Fordomanija

Vojvodina NS – Crvena zvezda (4. mart, 19:30),

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Šumadija – Vrbas Medela (5. mart, 17:00) i

Radivoj Korać – Vršac Swisslion (5. mart, 19:30).

Polufinalni dueli zakazani su za 6. mart (17:00 i 19:30). Subota 7. mart je slobodan dan na turniru, dok je finalna utakmica zakazana za 8. mart (17:00, TV prenos, Arena Sport).

Darko Karan

Ceremoniji žreba prisustvovali su Dragan Đilas, predsednik Košarkaškog saveza Srbije, potpredsednici KSS zaduženi za žensku košarku, odnosno takmičenje, Ana Joković i Dejan Tomašević, Darko Karan, predsednik Košarkaškog saveza Vojvodine, kao i Đorđe Korać, rođeni brat legendarnog Radivoja, po kome nosi ime branilac trofeja nacionalnog Kupa K.K “Radivoj Korać”.

– Što se tiče takmičenja u Kupu, imali smo nedavno praznik košarke u Nišu, a nema dileme da će tako biti za desetak dana i u Zrenjaninu – istako je Dragan Đilas, predsednik Košarkaškog saveza Srbije.

U ime organizatora finalnog turnira Kupa Milana Cige Vasojevića, medijima se obratio i Darko Karan, predsednik Košarkaškog saveza Vojvodine:

– Uveren sam da će Košarkaški savez Vojvodine i grad Zrenjanin biti dobri domaćini, da će biti što više publike, da ćemo svi uživati u dobroj košarci – rekao je Darko Karan.

Kup raspored

Završni turnir Kupa, od sezone 2008/09 nosi ime Milana Cige Vasojevića. Do sada su trijumfovali Hemofarm tri puta, Partizan u dva navrata, dok je prošle godine do trofeja stigao Radivoj Korać.

  • Divider

  • Divider
Na vrh