I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

Finale Svetskog prvenstva: Srbija večeras protiv Japana u SC Bambi

Svetsko prvenstvo u Sportskom centru Bambi se završava večeras utakmicama za treće i prvo mesto, koje su na programu od 21.30 i 22 h i 15 minuta.

RAJČEVIĆ PROTIV SRBIJE

– Očekivao sam veći odziv. Pre četiri godine, kada je Svetsko prvenstvo bilo u Brazilu, za samo 15 dana smo skupili 32 ekipe. Sada se prijavilo samo 15 ekipa, ali moram da naglasim da se u tih 15 ekipa skupio i sav kvalitet. Među igračima je i naš najbolji igrač malog fudbala u Zrenjaninu, Slobodan Rajčević, koji večeras igra u finalu za ekipu Japana protiv Srbije. Tu je i Janjić, zatim aktivni igrači Radničkog, iz Srpske Crnje i okolnih četvrtoligaša… Očekujem večeras dobar fudbal i lepo druženje – rekao je direktor SC Bambi, Darko Tošić.

Utakmica za treće mesto se igra večeras u 21.30, a finalna utakmica u 22 h i 15 minuta.

Fordomanija

– Ovaj turnir je pandam pravog SP, koje se igra u Rusiji. Večeras igraju Francuska i Belgija u 20 h. Zato smo odlučili da zajedno pogledamo utakmicu na video – bimu u Sportskom centru Bambi, a zatim nastavimo sa „našim“ Bambi Svetskim prvenstvom, odnosno utakmicama za bronzu i zlato.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

RUSIJA BOLJA OD SVIH

Darko Tošić je nedavno boravio u Rusiji, a utiske sa pravog SP je preneo i čitaocima portala Ilovezr.

– Moji utisci su fenomenalni. Drago mi je što sam, kao neko ko je dugo u fubalu, imao priliku da gledam uživo planetarni šampionat. Gledao sam mečeve Srbija – Švajcarska i Srbija – Brazil. Organizacija je bila fenomenalna, kako na stadionu, tako i u gradovima domaćinima. Bio sam u prilici tokom karijere mog brata Zorana, da gledam utakmice najvećih evropskih klubova, od Engleske do Rusije, ali nigde nije bila tako dobra organizacija kao u Rusiji – zaključio je Darko Tošić.

BAMBI SVETSKO PRVENSTVO

Finalno veče turnira u malom fudbalu:

Mesto: SC Bambi

Meč za 3. mesto: Nigerija – Argentina (večeras u 21.30)

Finale: Srbija – Japan (večeras 22.15)

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh