I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Sport

Specijalna Olimpijada: Filip Bartole osvojio zlato i srebro u Abu Dabiju

Filip Bartole, član Hendi sport kluba iz Zrenjanina, osvojio je dve srebrne medalje za Srbiju na Specijalnoj olimpijadi, koja se održava u Abu Dabiju.

Filip je osvojio srebrnu medalju u atletici, u trci na 200 metara, a u trci na 100 metara je osvojio zlatnu medalju! Ovaj Zrenjaninac je svestrani sportista i već je na specijalnim olimpijadama osvajao medalje za Srbiju. Trener kluba“Hendi sport“ Borislav Nuhanović prezadovoljan je uspehom mladog Filipa.

Njegova klupska drugarica, Vesna Kovačev, bila je četvrta u bacanju kugle. Valentina Manojlov je takođe bila četvrta, ali u trci na 400 metara.

I Taxi Zrenjanin

Veliko nadmetanje, na kome učestvuje 7.500 sportista, od kojih 117 iz naše zemlje, a takmičari dolaze iz ukupno 190 država.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U reprezentaciji Srbije ima još članova Hendi sporta. To su Olga Ramadani, Jovana Rakić, Anja Ostojić i Jovan Pavić (UNIFIED odbojka), kao i Vesna Kovačev, Valentina Manojlov i Ivan Živkov (atletika).

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh