I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Sport

Fudbaleri Fakulteta za menadžment na smotri najboljih ekipa „Igrajmo za 16“

 Pobednik ovogodišnjeg memorijalnog turnira “Igrajmo za 16” u Zrenjaninu je ekipa Fakulteta za menadžment. Oni su u finalnom meču sa 5:1 savladali ekipu JKP “Vodovod i kanalizacija” inače, prošlogodišnjeg pobednika.

Ove godine u 4 takmičarska dana snage u malom fudbalu odmerilo je 8 ekipa, a na turnirima tokom 5 prethodnih godina nastupilo je 15 ekipa i više od 270 fudbalera. Pobednička ekipa  nastavlja takmičenje u Beogradu u okviru grupe “Gradovi” gde će predstavljati Zrenjanin. Turnir na kome učestvuju još Subotica, Požarevac, Bor, Kragujevac, Niš, Vrnjačka Banja i Šabac je na programu 31. marta i 1. aprila Parovi su već poznati, a  ekipa iz Zrenjanina će u četvrtfinalu igrati protiv ekipe iz Vrnjačke Banje. Pobednik ide direktno dalje, a poraženi ima šansu za popravni kroz baraž.

Pehar je pobednicima uručio Simo Salapura, pomoćnik Gradonačelnika Zrenjanina, a medalje za pobednike  Vukosava Đapić Atanacković, generalni sekretar Sportskog saveza Zrenjanina. Organizatori ovogodišnjeg turnira su bili Grad Zrenjanin, Sportski savez, JU “Sportski objekti”, Kancelarija za mlade i Dopisništvo RTS-a.

I Taxi Zrenjanin

Veliku pomoć turniru u Zrenjaninu i čuvanju sećanja na nastradale radnike RTS-a u NATO bombardovanju 1999. na svoj način su pružili lokalni, regionalni i nacionalni mediji, kojima se organizatori ovom prilikom posebno zahvaljuju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh