I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

EP u odbojci počinje sutra: Tri Zrenjaninke u reprezentaciji Srbije

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić saopštio imena 14 igračica koje će igrati na Evropskom prvenstvu od 6. do 14. septembra Od njih 14, tri devojke su iz Zrenjanina – Ognjenović, Brakočević i Molnar.

Jovana Brakočević

Jovana Brakočević

U timu Srbije igraće: Maja Ognjenović, Bojana Živković, Jovana Brakočević, Ana Bjeica, Suzana Ćebić, Jasna Majstorović, Nataša Krsmanović, Milena Rašic, Stefana Veljković, Jelena Nikolić, Brižitka Molnar, Brankica Mihajlović, Tatjana Malešević i Sanja Malagurski.

Aktuelne prvakinje Evrope učestvovaće po 16. put na tom šampionatu, a igraće u Grupi D, s Poljskom, Bugarskom i Češkom. Odbojkasice Srbije u sredu putuju za Nemačku, a prvi meč u Šverinu imaju u petak, 6. septembra, od 17.00 sati. Evropsko prvenstvo se u Švajcarskoj igra u Cirihu, a u Nemačkoj u Haleu, Drezdenu, Šverinu i Berlinu.

Fordomanija

Srbija će u 1. kolu D grupe u petak igrati protiv Bugarske (17.00), u 2. kolu, u subotu protiv Češke (17.00), a u poslednjem, 3. kolu, u nedelju, 8. septembra, protiv Poljske (18.00).

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh