I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Džudo: Sarić nadmoćno do zlata na turniru u Kikindi

U Kikindi je održan Međunarodni memorijalni turnir „Dragan Ciganović -Ciga“ u organizaciji džudo kluba Partizan iz Kikinde. Na turniru je učestvovalo 56 seniora iz 11 klubova i odziv je bio nešto slabiji zbog zgusnutog rasporeda takmičenja u ovom delu sezone.

Dusan Saric

Ipak, ovaj turnir je bio idealna prilika za trenutno najtalentovanijeg džudistu Zrenjanina i Srbije, Dušana Sarića,  da prikupi neophodno iskustvo koje će mu značiti mnogo u narednom periodu. On je u kategoriji do 73 kg pobedio sve svoje protivnike i to veoma ubedljivo.

Prve tri borbe je rešio na izuzetno efikasan način, gde ga nijedan rival nije ugrozio ni za trenutak. U finalu je imao okršaj sa starim poznanikom iz beogradske Žandarmerije, koji ga je ove godine pobedio tri puta i to dva puta u ligaškom delu takmičenju i jednom u play off – u.

I Taxi Zrenjanin

– Ovaj put Sarić je bio tako pripremljen da je rivala naterao na nekoliko kazni za neaktivnost i na sredini borbe izuzetnim bacanjem rešio meč i finale ovog turnira. Ovaj rezultat je samo pokazatelj da Dušan izrasta u pravog sportistu i budućeg šampiona – rekao je trener Džudo kluba Proleter – Tomislav Kohajm.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh