I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Džudisti uspešni na četiri turnira, a u subotu PS za pionire u Zrenjaninu

Mladi džudisti Proletera MD su u prethodna dva vikenda imali veoma zapažene nastupe na nekoliko takmičenja.

Dušan Ludoški je osvojio zlato na turniru u Bijeljini

Stariji poletarci su u Stepanovićevu nastupili na prvenstvu Vojvodine. Milica Radaković je osvojila zlatnu medalju i napravila je najbolji plasman. Srebrne medalje osvojili su Jana Terzin i  Nikola Medan, a bronze Lenka Stojanov i Ognjen Vukobrat .

Istog dana održano je i prvenstvo Vojvodine za mlađe pionire, takođe u Stepanovićevu i to takmičenje je ujedno bilo i kvalifikaciono za prvenstvo Srbije, koje se održava 22. septembra u Zrenjaninu. Najbolji rezultat ostvario je Nemanja Rajković, koji je osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 66 kg.

I Taxi Zrenjanin

Srebro su osvojili Anja Kuručev u kategoriji do 44 kg i Dragan Isakov u kategoriji preko 66 kg, dok su bronze i plasman ostvarili još Nemanja Ristić i Aleksandra Beljuc.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

BIJELJINA, PANČEVO I SUBOTICA

Kadeti, poletarci i mlađi pioniri OJKProleter MD nastupali su 15 i 16. septembra na međunarodnim turnirima u Bijeljini, Pančevu i Subotici.

U Bijeljini su kadeti u konkurenciji 650 takmičara osvojili su 4 medalje. Najbolji je bio Dušan Ludoški, koji je u kategoriji do 81 kg sa 4 pobede osvojio zlato. Milica Milekić je bila druga do 63 kg, dok su bronze osvojile Gordana Bošnjak i Nikolina Trivunović .

U Pančevu su se medaljama okitili Dante Kondić zlato, Stojanov Lenka srebro, Jana Terzin srebro, Dina Terzin srebro, Andrej Ankić bronza.

U Subotici održan međunarodni turnir, gde su se takmičili Rumuni, Mađari, Hrvati, Bugari i domaćini. Najbolje rezulatate su u poletarcima i pionirima ostvarili Sava Adamov zlato, Vuk Bengin i Ilija Mikin bronza.

Mlađi kadeti su osvojili dve medalje i dva peta mesta. Nemanja Kojčić je bio drugi do 66 kg, Petar Nikolin je u kategoriji preko 81 kg bio treći, dok su Milan Bulaja i Dušan Momirski bili peti.

ZRENJANIN DOMAĆIN PS ZA PIONIRE

Ovog vikenda (22. septembar) sa početkom u 11 časova u Kristalnoj dvorani počinje prvenstvo Srbije za pionire roćene 2006 i 2007 godine. Proleter MD ima petoro predstavnika na ovom prvenstvu i očekuje odlične rezultate.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh