I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Džudisti Proletera osvojili 194 medalje i trofeja

Omladinski džudo klub Proleter je u 2013. godini je ostvario odlične uspehe. Na svim turnirima, regionalnim prvenstvima, prvenstvima Srbije i balkanskim prvenstvima u svim uzrastima osvojili su ukupno 194 odličja – 186 medalja i 8 pehara.

Dzudo klub Proleter 2013

Najbolji plasman ostvarila je Anita Sakal na prvenstvu Balkana za kadetkinje gde je u kategoriji do 48 kg osvojila bronzanu medalju.

Sa prvenstva Srbije takmičari Proletera osvojili su ukupno 8 medalja, od kojih su najsjajnije zlatne osvojili Milica Milekić za mlađe pionire i Anita Sakal za kadetkinje. Sa regionalnih prvenstava takmičari Proletera su osvojili 19 medalja, od kojih je zlatne osvojila Anita Sakal za seniorke, mlađe seniorke, juniorke i kadetkinje.

PerSu marketi
Džudisti Proletera sa trenerima Nikolom Savatovićem i Tomislavom Kohajmom

Džudisti Proletera sa trenerima Nikolom Savatovićem i Tomislavom Kohajmom

Dušan Sarić je bio „zlatan“ za mlađe seniore i kadete. Milica Milekić je bila prva za mlađe pionirke i Marko Milutin za poletarce.  Pored ovih svih medalja osvojen je veliki broj sjajnih odličja sa turnira širom Srbije ali isto tako i sa međunarodnih turnira u Osijeku i Temišvaru za mlađe kategorije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

rsz_judo_2_1

Na kraju sezone Prva ekipa Proletera iz je osvojila treće mesto u Prvoj džudo ligi Srbije. Ekipu su činili: Robert i Kornel Sabo, Dušan Sarić, Jovan Niškanović, Filip Radnović, Boris Nemet i Marko Savin. Sezona je bila veoma uspešna i svi u klubu ističu da su veoma ponosni na svoje takmičare. 

rsz_judo_3_1

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh