I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Džudisti Proletera MD osvojili tri medalje na turniru u Izraelu

Džudisti Proletera MD su imali nekoliko takmičenja u prethodna dva vikenda, na kojima su ostvarili veoma dobre i zapažene rezultate.

Ovog vikenda su održana dva takmičenja od kojih je jedan održan u Izraelu (Haifa) a drugi je bio kvalifikacioni turnir za kadete (prvenstvo Vojvodine). U Izraelu je održan turnir gde je učestvovalo oko 800 takmičara iz Gruzije, Nemačke, Ukrajine, Rusije, Kanade, Uzbekistana, Izraela, Kine, Grčke, Estonije.

Predstavnici naše zemlje bili su takmičari Proletera, koji su osvojili 3 medalje. U konkurenciji kadetia zlatnu medalju je osvojio Vidak Vučinić, koji je pobedio u sva četiri meča. Srebrnu medalju je osvojio Nemanja Kojčić u pionirima, dok je bronzu osvojio Dušan Ludoški u kadetima.

I Taxi Zrenjanin

PRVENSTVO VOJVODINE

U Kaću je održano prvenstvo Vojvodine za kadete, koje je bilo i kvalifikaciono za državno prvenstvo. Plasman na državno je ostvario Mihajlo Vujović u kategoriji do 90 kg. On je osvojio bronzanu medalju sa dve pobede i jednim porazom.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

MEĐUNARODNI TURNIR U NOVOM SADU

Prethodnog vikenda održan je međunarodni turnir u Novom Sadu, gde je učestvovalo oko 600 takmičara iz Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Srbije. Takmičari OJK Proleter MD su osvojili 6 medalja i tako najavili uspešan start sezone.

Medalje su osvojili: Milan Bulaja zlato, Nemanja Ristić srebro, dok su bronzane medalje osvojili Marko Milutin, Anja Kuručev, Dante Kondić i Vuk Tankosić.

Naredno takmičenje za džudiste je ovog vikenda u Temerinu i to za sve uzrasne kategorje, od mlađih poletaraca do juniora.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh