I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Džudisti Proletera MD osvojili Sloveniju

Ovog vikenda održana su tri takmičenja u Srbiji, BiH i Sloveniji, na kojima su učestvovali džudisti Proletera MD.

Uspešni u Sloveniji: Džudisti Proletera sa trenerom Tomislavom Kohajmom

Uspešni u Sloveniji: Džudisti Proletera sa trenerom Tomislavom Kohajmom (levo)

 U slovenačkom mestu Ravne na Koroškem održan je veliki međunarodni turnir i trodnevni kamp, koji je vodio veliki slovenački šampion i osvajač medalje na Evropskom prvenstvu Aljaž Sedej.

Na turniru u konkurenciji 359 takmičara iz 42 kluba iz Slovenije, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, BiH, Slovačke, Poljske, Ukrajine, Italije i Austrije takmičari Proletera su osvojili tri medalje. Milutin Marko je osvojio zlatnu medalju, Vuk Momirov, srebrnu dok je Milica Milekić bila treća.

Fordomanija

Na novosadskoj Klisi je održan turnir za juniore na kojem su učestvovali Danijel Šipoš i Marko Savin. Šipoš  je osvojio treće mesto u kategoriji do 60 kg, dok je Savin bio drugi u kategoriji do 100 kg.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U Sarajevu je održan Evropski seniorski kup na kojem nastupao Jovan Niškanović. U prvom kolu ga je porazio reprezentativac Crne Gore.

Juniori Anita Sakal i Dušan Sarić narednog vikenda nastupaju u italijanskom Linjanu na Evropskom juniorskom kupu, dok će mlađi uzrasti imati takmičenje u Pančevu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh