I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Dupla kruna za Anu Sel u Zagrebu

U glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu, proteklog vikenda održan je 17. Rapir kup, međunarodni turni za pionire i kadete u floretu i maču, uz učešće velikog broja takmičara iz Mađarske, Italije, Slovenije, Austrije, Makedonije, BIH, Kipra i naše zemlje.

 Ana Sel

Ana Sel u kadetskoj konkurenciji osvojila dvostruku titulu, i u floretu i u maču, dok je drugi predstavnik MK Omladinac, Dimitrije Bugarin, u floretu zaustavljen u borbi za ulazak u četvrtfinale.

– Ako je pobeda u maču i bila očekivana, Ana je prijatno iznenadila i u floretu i pokazala da je veoma svestrana i tehnički superiorna u odnosu na konkurente. U „svojoj“ disciplini, u maču, sve svoje protivnice, Ana je ubedljivo savladala – rekao je trener MK Omladinac, Petar Medarević.

PerSu marketi

U finalu, rezultatom 15:4 Ana Sel bila je bolja od Ramone Tanović  iz Hrvatske, dok su 2 treća mesta osvojile, takođe, domaće predstavnice, Hannah Vilibigović i Josipa Jolić. U floretu, u finalu Ana je bila bolja od Lee Li Ming (Hrvatska), dok su bronzane medalje osvojile Viola Loboda i Margherita Meregalli (obe Italija).

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U nedelju, Ana putuje za Jerusalim na prvenstvo Evrope i ova dva osvojena trofeja, trebalo bi da znače najavu lepih vesti iz Izraela.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh