I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Dva zlata u Laškom za karatiste Zrenjanina

Kvalitetan međunarodni turnir u Laškom (Slovenija) poslužio je zrenjaninskim karatistima kao odlična provera pred seniorsko državno prvenstvo, koje će se održati narednog vikenda u Čačku.

Đorđe Salapura i Anja Milovanović osvojili su zlatne medalje. Đorđe je u kategoriji – 75 kg došao do zlata pobedivši takmičara iz Makedonije 3:2, zatim iz Slovenije rezultatom 3:0, dok je u finalu pobedio takmičara iz Hrvatske rezulatom 1:0.

Anjin put do zlata u kategoriji -55kg je išao preko takmičarke iz Makedonije 3:0, dok je u finalu pobedil takmičarku iz Hrvatske rezultatom 2:0.

Fordomanija

ŠKOLSKO PRVENSTVO SRBIJE

Na školskom prvenstvu Srbije održanom u Pančevu, učenici osnovnih i srednjih škola koju su članovi karate kluba Zrenjanin su ostvarili zapažen rezultat. Oro Marina je osvojila zlatnu, a Kerčov Veljko srebrnu medalju za svoju školu Jovan Dučić iz Kleka. Marina je do zlata došla u kategoriji VII-VIII razred -49kg, a Veljko u kategoriji V-VI razred -45 kg. Veoma blizu medalje su bili i Radosavljević Jelena i Rakić Marko koji su izgubili u direktnim mečevima za bronzanu medalju, dok je Prica Vuk izgubio u repasažu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh