I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Sport

Dušan Sarić šampion Vojvodine

U subotu i nedelju u Turiji održana su dva kvalifikaciona prvenstva Vojvodine. U subotu su nastupali kadeti, a u nedelju seniori. Ukupno, u oba dana, nastupilo je 326 takmičara iz svih klubova Vojvodine.

Turija 2015-seniori

Jedini kadet, koji je nastupio za Proleter, bio je Mihajlo Vujović,  koji se plasirao na sedmo mesto sa dve pobede i dva poraza.

– Ovo je za Mihajla odličan rezultat, znajući činjenicu da mu je ovo prva kadetska godina i da je pred njim još mnogo rada i takmičenja – kaže trener Tomislav Kohajm.

PerSu marketi

U nedelju su na strunjaču izašli najbolji seniore iz cele Vojvodine. Džudisti Proletera  su imali veoma značajnu ulogu u svim težinskim kategorijama. U kategoriji do 60 kg Danijel Šipoš je osvojio 5. mesto, kao i Stevan Niškanović, koji se takmičio u kategoriji do 66 kg. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U kategoriji do 73 kg, trenutno najbolji junior Dušan Sarić, pobedio je 4 meča i osvojio titulu prvaka Vojvodine u seniorskoj konkurenciji. U kategoriji do 81 kg Jovan Niškanović osvojio je drugo mesto, ali je pokazao zavidnu formu i od njega se može očekivati puno u budućem periodu što se seniorskog džudoa tiče.
U kategoriji do 90 kg takođe Boris Nemet osvojio je drugo mesto i pokazao zavidan kvalitet za ovu veoma izjednačenu kategoriju. Anita Sakal osvojila je bronzu u konkurenciji do 48 kg.
Svi ovi takmičari plasirali su se na prvenstvo Srbije koje će se održati 7. marta u Zrenjaninu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh