I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Novi evro – bodovi za Dušana Sarića

Proteklog vikenda u italijanskom gradu Linjanu, održan je Evropski Kup za juniore.

Dušan Sarić sa trenerom Nikolom Savatovićem

Na ovom takmičenju su učestvovali džudisti iz: Rusije, Mađarske, Bugarske, Švajcarske, Slovenije, Hrvatske, BiH, Belgije, Finske, Estonije, Portugala, Poljske, Lihtenstajna, Luksemburga, Crne Gore, Izraela, Slovačke, Francuske, Turske, Argentine, Nemačke, Italije i Srbije.

Učestvovao je i član OJK Proleter MD, reprezentativac Srbije, Dušan Sarić, koji je nastupio u kategoriji do 81 kg.U toj kategoriji bilo je ukupno 43 takmičara.

I Taxi Zrenjanin

Sarić je kao nosilac podgrupe bio slobodan u prvom kolu. U drugom kolu (šesnaestina finala) imao je za protivnika italijanskog takmičara, Mišela Strapu, kog je Sarić efektno savladao iponom u drugom minutu borbe. U trećem kolu (osmina finala) protivnik je bio, Alberto Ciardo, od kog je Sarić izgubio u produžecima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Ostaje žal jer je naš takmičar bio mnogo bolji u ovom meču, ali sreća mu nije bila naklonjena – istakao je trener Proletera MD, Nikola Savatović.

Pobednik u ovoj kategoriji na kraju je bio Belgijanac, Kase Matijas.

BRONZA ZA ANJU

Na turniru u Padinskoj skeli za mlađe uzraste bronzanu medalju je osvojila, Anja Kuručev, u kategorji do 38 kg. Na turniru je učestvovalo 420 takmičara iz Srbije i gosti iz Hrvatske.

Naredni turnir za takmičare OJK Proleter MD je međunarodni turnir u Beogradu za sve uzrasne kategorije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh