I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Dupla kruna Dragana Grozdanova na prvenstvu Vojvodine u streljaštvu

Dragan Grozdanov i SD „Bečkerek 1825“ trijumfalno su završili nastup na prvenstvu Vojvodine u gađanju poluautomatskom i vojničkom puškom održanom u Subotici.

Ekipa u sastavu Dragan Grozdanov, Tibi Čisar i Zoran Kostovski ekipno je osvojila prvo mesto u disciplini PAP te drugo mesto u disciplini vojnička puška.

Prva dupla kruna u karijeri za Dragana Grozdanova

I Taxi Zrenjanin

Dragan Grozdanov u pojedinačnoj konkurenciji prvo je nastupio u diciplini  vojnička puška ležeći stav i sa fantastičnih 178 krugova ubedljivo osvojio prvo mesto. Koliko je konkurencija bila jaka, a protivnici raspoloženi govori i podatak da je Milan Jarić iz SK „Sparatak“ Subotica“ubio“ 176 krugova, a Miroslav Šegrt iz SD „Radivoj Ćirpanov“ iz Novog Sada 174.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Trofejni takmičar i trener SD „Bečkerek 1825“ Dragan Grozdanov u karijeri je osvojio stotine trofeja, još uvek je vlasnik rekorda u gađanju PAP puškom na 100 metara postignutim 1997. godine (njegovo otac Slavoljub vlasnik je rekorda u gađanju vojničkom puškom na 300 metara iz 1977. godine) ali ovo je prvi put da je na jednom takmičenju objedinio dve titule.

 – Posebno se radujem ovim titulama jer u Subotici nisam nastupio 10 godina i ovo  je bio moj svojevrsni „come back“, a ujedno i odlična uvertira pred Prvenstvo Srbije – istakao je Grozdanov.

U disciplini PAP puška članovi SD „Bečkerek 1825“ pokazali su još jednom kao i dugi niz godina unazad (skoro dve decenije) da im nema ravnih. Dragan Grozdanov osvojio je zlatnu medalju sa 243 kruga dok je Tibi Čisar bio drugi sa 239 krugova. Miroslav Cvetanovski iz SD „Radivoj Ćirpanov“ iz Novog Sada bio je treći sa takođe 239 krugova ali i manjim brojem centara. Zoran Kostovski je bio osmi sa 221 krugom.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh