I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Zrenjaninski polumaraton – očekuje se preko 700 učesnika, traži se 100 volontera

Nakon prošlogodšnje veoma uspešne organizacije Zrenjaninskog polumaratona, članovi maraton tima Zrenjanin, nadaju se rekordnom broju učesnika ove godine.

Profesor Miroslav Molnar je proteklog vikenda osvojio treće mestou na „Subotičkom polumaratonu“

Ideja o organizovanju Zrenjaninskog polumaratona postoji odavno, a zapravo potiče od grupe maratonaca i ljubitelja trčanja iz Zrenjanina.

Prošle godine je sa velikim uspehom organizovan prvi Zrenjaninski polumaraton, koji je po broju učesnika nadmašio sva očekivanja.

Fordomanija

– Do sada se prijavilo preko 200 trkača, a svakoga dana broj prijava raste. Očekujemo da će biti preko 700 ljudi na stazi. Radi se o veoma zahtevnoj manifestaciji, što se tiče organizacije, ali se nadam da će, kao i prošle godine, svi učesnici poneti lepe utiske  – navodi profesor Miroslav Molnar, jedan od organizatora.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

On je ovom prilikom pozvao sve zainteresovane da učestvuju na polumaratonu za koji se, kako ističe, nada da će postati tradicionalan i ujedno najmasovnija sportska manifestacija u gradu i okolini.

Organizator se nada dobrom odazivu, a u prilog tome ide i sve veći broj trkača i rekreativaca iz Zrenjanina, koji redovno učestvuju na brojnim trkama širom Srbije, ali i u susednim zemaljama, a sada će imati priliku da trče na „domaćem“ terenu, najlepšim ulicama našeg grada.

A kako je bilo na prvom Zrenjaninskom polumaratonu, možete pogledati ovde:

PRIJAVE

Možete se prijaviti putem ovog LINKA.

Prijave traju do 30.09.2017. godine.

CENOVNIK

Trka zadovoljstva – 7 km 1.300 din.

Štafeta – 3 x 7 km (po osobi) 1.300 din

Polumaraton – 21km

– za prijave do 15.09. 1.300 din.
– za prijave od 16.09. do 30.09. 1.500 din

VOLONTERI

Zrenjaninskom polumaratonu je potrebno 100 volontera. Svi koji žele da budu deo ove lepe sportske manifestacije mogu se prijaviti putem ovog LINKA.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh