I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Dragan Božjak na čelu Rukometnog kluba Proleter

Na vanrednoj skupštini Rukometnog kluba Proleter došlo je do promene u upravi kluba.

Dosadašnji predsednik, Stevan Medarević, podneo je ostavku zbog poslovnih obaveza u inostranstvu, a umesto njega je izabran Dragan Božjak, vlasnik firme Bioelektrik, poznate po izgradnji kvalitetnih stambenih zgrada u Zrenjaninu.

– Zbog posla nemam vremena da se bavim tehničkim stvarima, već ću se potruditi da rešimo ključne stvari, poput pronalaženja velikih sponzora. Naravno, moja firma će takođe pomagati RK Proleter.  Napraviću tačan finansijski presek, ali već sada mogu da kažem da dugovi mogu da se vrate i u roku od dve godine klub može da stane na noge – rekao je Božjak u razgovoru za Ilovezrenjanin.

PerSu marketi

Novi predsednik dodaje da je u klub ušao iz najboljih namera.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Prihvatio sam ovu funkciju, jer želim da pomognem da se vrati renome, koji je rukomet u Zrenjaninu nekada imao. Na moju odluku su najviše uticali moji prijatelji, nekadašnji rukometaši – Dane Đurić, Aleksandar Đurišić i Siniša Vukić – rekao je Božjak i dodao da će jedan od primarnih ciljeva biti jačanje škole rukometa.

 

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh