I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Dragan Bojat potpisao prvi profesionalni ugovor sa FK Partizan

Dragan Bojat Gaga, kapiten kadetske ekipe Partizana, koji se već niz godina kali u omladinskoj školi beogradskih „crno – belih“, potpisao je svoj prvi profesionalni ugvor sa FK Partizan.

Kao petogodišnji dečak načinio je prve fudbalske korake u FK Sporto Zrenjanin. Kada je imao samo 8 godina, zapazili su ga skauti Partizana, a već sa 10 godina je registrovan za FK Partizan. Sa 15 godina je potpisao stipendijski ugovor, a samo godinu dana kasnije i prvi profesionalni ugovor.

– Gaga je putovao za Beograd svaki dan i nikada nije zakasnio – ni na trening ni na utakmicu. Mi kao roditelji i porodica smo se mnogo žrtvovali za njegov uspeh u daljoj karijeri.Išao je čak i autobusom i dešavalo se da bude jedini na treningu., I trener uradi opet trening sa njim jer je prepoznao talenat i veliku volju. U svojim mlađim danima borio se kao lav da opravda poverenje ljudi u Partizanu – kaže tata Dragomir Bojat, koji je i sam nekada bio talentovan fudbaler, ali ga je omela povreda pri prelasku u Crvenu zvezdu u 14. godini.

I Taxi Zrenjanin

DVA RAZREDA ZA JEDNU GODINU!

Dragan Bojat nije zapustio školu zbog fudbala. Uz odobrenje Ministarstva prosvete završio je u OŠ „Žarko Zrenjanin“ dva razreda, 7. i 8., u jednoj godini! Kao četrnestogodišnjak napustio je Zrenjanin i definitivno se seli u Beograd, a u Zemunu pohađa pravno – birotehničku školu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Da bi uspeo da uskladi školu i stigne na treninge u Beograd angažovala se cela porodica – otac, majka, deda, tetka i teča, a u karijeri su mu mnogo pomogli menadžer Uroš Jakovljević i trener FK Sporto Zrenjanin, Danilo Bjelica.

DANI ALVEŠ

On je i standardni reprezentativac Srbije, standardni igrač i kapiten kadetske ekipe Partizana. Njegov cilj je sada ulazak u prvi tim, za šta treba mnogo napora i odricanja. Dragan Bojat je ekstremno brz i prodoran desni bek. Zovu ga Dani Alveš, jer igrom podseća na čuvenog Brazilca.

Miljenik je je legendarnog kapitena Partizana, Saše Ilića.

BRAT DEJAN GAZI NJEGOVIM STOPAMA

Omiljen je kao drug, među svojim drugarima kako u klubu, reprezentaciji i školi… Ima rođenog brata Dejana, koji gazi njegovim stopama i to velikim koracima. Član je pionirske ekipe FK Partizan i od njega se očekuje jako mnogo u budućnosti.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh