I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Dino Radončić odradio prvi trening u Burgosu

Košarkaški klub Real je jednog od najtalentovanijih košarkaša Evrope poslao na kaljenje u Burgos, klub koji se prošle godine izborio za opstanak u elitnom rangu. 

Devetnaestogodišnji Zrenjaninac je odradio prvi trening u novoj sredini, a za Ilovezrenjanin kaže da je odlazak na pozajmicu pravi potez za njegovu dalju karijeru.

– Bilo je odlično na prvom treningu. Lepo sam prihvaćen, a to sam i očekivao, s obzirom da deo ekipe poznajem od ranije. Ambicije su vezane za opstanak, jer je ovo klub iz malog grada za španske uslove. Ovde vlada porodična atmosfera. U ekipi imam još tri Balkanca i svi se međusobno pomažemo.

Fordomanija

Burgos je glavni grad španske provincije Kastilja i Leon, a poznat je i kao istorijsko mesto, u kojem su se dešavali važni događaji kroz špansku istoriju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Burgos je veoma lepo mesto, ima oko 170.000 stanovnika i odličan je za život. Jedino je zimi mnogo hladnije, nego u Madridu…. Videćemo kako ću se na to navići.

– Prelazak u Burgos je odličan potez za moju karijeru, zato što mi treba više minuta na parketu. Nadam se da ću taj prostor dobro iskoristiti i da ću se već sledeće sezone vratiti u Real Madrid. U Burgosu sam na pozajmici, a sa Realom imam ugovor koji važi još ove i sledeće godine – rekao je Dino Radončić na kraju razgovora.

  • Divider

  • Divider
Na vrh