I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

„Dijamant“ i Karate klub Zrenjanin omogućili deci besplatne treninge

Želeći da sport kao važan faktor u razvoju ličnosti mladih ljudi, bude dostupan što većem broju dece, Kompanija „Dijamant“ i Karate klub „Zrenjanin“ pre tri godine otpočeli su zajednički projekat tromesečnog besplatnog vežbanja karate sporta.

besplatni karate program

Rezultati su više nego vidljivi, jer je kroz ovaj program, koji počinje početkom oktobra, a završava se krajem decembra, prošlo preko stotinu dece predškolskog i školskog uzrasta, koji na taj način kvalitetno utroše svoje slobodno vreme i pravovremeno se usmere u sportsku aktivnost koja višestruko pozitivno utiče na njihovo zdravlje i to bez ikakvih dodatnih troškova.

Ove godine, odziv na besplatna tromesečni program vežbanja karate sporta je najveći, jer se za samo mesec dana od kada je program počeo, prijavilo više od 30 polaznika koji dva puta nedeljno uče svoje prve karate pokrete u karate sali u okviru fitnes studija „LK“ ispod nadvožnjaka na Bagljašu, ponedeljkom i petkom od 18 časova.

PerSu marketi
Detalj sa treninga u okviru besplatnog karate programa

Detalj sa treninga u okviru besplatnog karate programa

– Početak školske godine je finansijski veoma zahtevan za nas roditelje zbog nabavke pribora, udžbenika, garderobe za našu decu, a da ne pričam o izdacima za razne dodatne časove gde ubrajam i sportske aktivnosti. Ova akcija Karate kluba i „Dijamanta“ značajno nam je smanjila pritisak na naš kućni budžet i pružila priliku da vežbanje karatea bude dostupno svima, a pogotovo za našu porodicu koja ima dva školarca koja vežbaju karate – sa zadovoljstvom konstatuje jedan od roditelja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Naša želja je da što više klubova i društveno odgovornih kompanija, kao što je „Dijamant“ prihvate ovakav koncept besplatnog vežbanja, jer će time benefiti biti višestruki – deca će dobiti priliku da iskažu svoje potencijale vežbajući određeni sport i na pravi način utroše svoje slobodno vreme, klubovi će dobiti nove članove, dok će privredni subjekti koji podržavaju ovakve akcije dobiti pozitivnu promociju, kaže trener Karate kluba Zrenjanin, Simo Salapura.

ĐORĐE NA ZAVRŠNIM PRIPREMAMA ZA SVETSKI ŠAMPIONAT

U Kragujevcu se održavaju završne pripreme za Svetski šampionat koji će se održati početkom novembra u Španiji. Na spisku nacionalnog selektora u kadetskom uzrastu nalazi se Đorđe Salapura koji će na ovom takmičenju nastupiti u kategoriji – 70 kg. Inače, Đorđe je imao mnogo uspeha na ovogodišnjim međunarodnim takmičenjima, bio je srebrni na Evropskom i bronzani na Balkanskom šampionatu.

Kraj završnog ciklusa priprema planiran je za 31. oktobar, dok se put za Španiju planira 5. novembra, a nastupi na takmičenju od 8. do 10. novembra.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh