I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Sport

ŽKK Proleter osvojio Demšar Kup u Novom Sadu

Kadetkinje ŽKK Proleter 023, generacija 2003/2004, osvojila je turnir Kup Demšar u Novom Sadu, pobedama u finalnom dvomeču protiv Novosadske ŽKA.

U prvoj utakmici finala u subotu ostvarena je pobeda od 70:65 (Muratović 32 p, Pilipović 20 p), a u drugoj utakmici u nedelju 69:67 (Pilipović 20 p, Škundrić 18 p, Muratović 12p).

– Odigrali smo dve odlične utakmice, protiv dobrog protivnika, ostvarili dve pobede koje nam dosta znače u pripremi za sezonu koja pocinje sledećeg vikenda – rekao je trener ŽKK Proleter 023, Marko Marinkov.

Fordomanija

bty

Nikolina MVP, Bojana najbolji asistent

Za najbolju igračicu turnira, MVP, proglašena je Nikolina Pilipović iz Proletera, a za najboljeg asistenta Bojana Škundrić takođe iz Proletera. Najbolji šuter za 2 poena je Prcović iz ŽKA.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

bty

ŽKK PROLETER

Za Proleter su nastupile: Jovana Čabrilo, Iva Dukić, Sara Ristić, Nikolina Pilipović, Nikoleta Kiš, Jelena Muratović, Sara Popov, Vesna Vukojević, Nataša Bajin, Bojana Škundrić, Lidija Ćapin, Milica Bajin I Marina Popović

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh