I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Delivoje Šarenac – Legendarni golman Proletera radi sa talentovanom decom

Delivoje Šarenac branio je na više od 360 utakmica za Fudbalski klub Proleter.  Član je generacije „crveno – belih“, koja se 1973. godine plasirala u Prvu saveznu ligu.

Bio je čuvar mreže i Vardara iz Skoplja, gde i danas ima status fudbalske legende. Nekoliko meseci je bio profesionalac i u Grčkoj. Poslednjih nekoliko sezona aktivne igračke karijere branio je u timovima Vojvođanske lige. Karijeru je završio u tridesetosmoj godini sa odigranih blizu 700 utakmica.

Šarenac je u nekoliko klubova bio trener golmana, a u poslednjih godinu dana odlučio se za rad sa decom. U školici za golmane Šarenac radi 12 golmana od 8 do 12 godina i svi su veoma talentovani.

I Taxi Zrenjanin

– Veliko je zadovoljstvo raditi sa decom. Deca treniraju 4 puta nedeljno na stadionu u Karađorđevom parku. Imam sjajnu saradnju sa većinom klubova u Zrenjaninu, a posebno bi izdvojio dva sjajna trenera koji mi sa punim poverenjem šalju svoje golmane, a to su Aleksandar Markoski (Bečkerek 023) i Čaba Kurunci (Lehel). Imamo odlične uslove za radi i očekujem da će nam se uskoro priključiti i novi mališani – rekao je Delivoje Šarenac.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

12 MLADIH GOLMANA I GOLMANKI

Školica za golmane Šarenac za sada ima dvanaest talentovanih dečaka i devojčica. To su: Iris Ungur (ŽFK Lehel), Anđela Jahura (ŽFK Stajićevo), Vuk Stojkov (Proleter), Marko Simić (Bečkerek 023), Vladimir Kirćanski (Proleter), Aleksa Pajović (Proleter), Lazar Trišić (Akademija Bambi), Aleksandar Spasojević (ŽFK Banat), Jovan Obradović (Lehel), Boris Kostić (Petlić), Marcel Mikloš (Lehel) i Mateja Nađ (Lehel).

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh