I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Dejan Cvrkota osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu

Karate reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju u kategoriji do 67 kilograma na Evropskom prvenstvu u Novom Sadu, a u sastavu „orlova“ je bio i član Karate kluba Lazarevo, Dejan Cvrkota.

Ekipa Srbije u sastavu Anastasios Nteros, Slobodan Bitević, Vladimir Brežančić, Dejan Cvrkota, Stefan Joksić, Jovanović i Uroš Mijalković u borbi za bronzano odličje savladali su Azerbejdžan sa 3:0.

Zlatna medalja pripala je Turskoj koja je u finalu sa 3:1 pobedila Španiju.

I Taxi Zrenjanin

Srbiji je prvu medalju na Evropskom prvenstvu u Novom Sadu nešto ranije doneo Stefan Joksić u kategoriji do 67 kilograma osvojio bronzu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Sanja Cvrkota i Dejan Cvrkota

DRUGA EVROPSKA EKIPNA BRONZA

Evropsko prvenstvo za seniore je održano od 10. do 13. maja u Novom Sadu. U Lazarevo je stigla još jedna medalja – bronza muškog tima u borbama, čiji je član bio i Dejan Cvrkota. Momci su u prvom kolu savladali Bugare, u drugom izgubili od Turaka, koji su posle otišli u finale, pa su reprezentativci Srbije dobili priliku da se bore za bronzu.

U prvoj repasažnoj borbi su pobedili Belgiju, a u odlučujućem meču ubedljivim rezultatom, 3:0, Azerbejdžan predvođen višestrukim svetskim i evropskim šampionom Rafaelom Agajevim.

Dejanu je ovo druga evropska ekipna bronza. Prvu je osvojio 2016. u francuskom Monpeljeu.

UČESTVOVALE I SANJA I MARINA

Sanja Cvrkota je nastupila u kategoriji do 68 kg. Pobedila je takmičarke iz Češke i Nemačke, pa  je u četvrtfinalu izgubila od predstavnice Švajcarske i u repasažu od Španjolke.Na kraju je zauzela 7. mesto.

Tim Srbije, čiji su deo bile Marina Radičević i Sanja Cvrkota, u prvom meču je pobedio Nemačku, a u drugom izgubio od Turkinja i tako završio takmičenje.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh