I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Dejan Cvrkota dvostruki šampion „Zlatnog pojasa“

Tradicionalni međunarodni karate turnir Zlatni pojas, održan je u Čačku, u organizaciji Karata kluba Borac i Karate federacije Srbije.

Dejan Cvrkota

Dejan Cvrkota

Učestvovali su predstavnici Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Bugarske, Slovenije, Nemacke… U izuzetno jakoj konkurenciji karatisti Zadrugara iz Lazareva su osvojili 3 medalje.

Dejan Cvrkota je osvojio dva zlata – ekipno sa reprezentacijom Srbije (pobedili su Nemačku i Hrvatsku) i pojedinačno u kategoriji – 84 kg (pobedio sva tri meča).

PerSu marketi

Marina Radičević je u konkurenciji mlađih seniorki – 68 osvojila srebro. Posle dva dobijena meča, u finalu je poražena od Bugarke.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

O ZLATNOM POJASU

Prvi karate turnir „Zlatni pojas“ organizovan je 13. i 14. aprila 1971. godine u sportskoj dvorani „Borac“ pred oko 2.000 gledalaca uz učešće oko 40 karate klubova sa preko 200 takmičara. Od tada, pa do današnjeg dana karate turnir „Zlatni pojas“ je stvarao imidž jednog od najkvalitetnijih i najvećih karate takmičenja kod nas, i na kraju, to je i postao. Takmičenje je uvršćeno u zvanični kalendar takmičenja u karate sportu i održava se u skladu sa pravilima Evropske (EKF) i Svetske karate federacije (WKF).

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh