I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Davor Štefanek: Srbija je moja država

Volim Srbiju i samo nju ću predstavljati. Sada bi svi hteli da sam njihov, ali ja sam ceo život ovde i uvek ću biti Srbin – poručio je Davor.

Stefanek

Najbolji srpski rvač Davor Štefanek je dao intervju za “Večernji list”, a oni su stavili naslov “Najbolji sportista Srbije je Hrvat”. Na to je burno na svom Fejsbuk profilu reagovao naš rvač.

– Mediji su strašni! Rođen sam u Srbiji i Srbija je moja država. Nikada se nisam izjašnjavao kao Hrvat ili kao neki drugi državljanin! Volim Srbiju i samo nju ću predstavljati, a mediji izokrenu moju priču i to pola napišu, a pola ne. Strašno, fuj – napisao je Štefanek.

Fordomanija

Svestan je i on da je u žižu javnosti došao zbog velikih uspeha.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Sada bi svi hteli da sam njihov, a ja sam ceo svoj život, od 12.9.1985. godine u Srbiji i samo sam njihov i uvek ću biti njihov, a ne Hrvat ili Mađar. Srbija je moja država koju volim – poručio je Davor Štefanek.

Jedan od razloga zbog koga su hrvatski mediji radili intervju sa njim je to što ga je dnevni list “Sport” izabrao za sportistu godine ispred Novaka Đokovića.

Izvor. V. Novosti

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh