I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

Danas startuje plej – of u stonom tenisu

Zrenjanin će prvi put u istoriji stonog tenisa imati dva kluba u plej – ofu Super lige. Večeras su na programu polufinalni mečevi Banat – Vršac i Crvena zvezda – Stenes.

Ilija Majstorović

Ilija Majstorović

 

Banat dočekuje ekipu Vršca u „Medisonu“ u 20 časova.

PerSu marketi

– Očekujemo težak i neizvestan meč. S obzirom da smo u ligaškom delu dva puta pobedili Vrščane, 4:1 i 4:2, smatram da smo favoriti, ali to nas ne sme opustiti – istakao je igrač Banata, Ilija Majstorović.

Stenes danas u 17 časova igra protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Stenes je ostvario svoj cilj ulaskom u plej – of, tako da u polufinalu nema šta da izgubi. Igraćemo bez pritiska, ali ćemo svakako pokušati da pobedimo, iako nismo favoriti. Ulazak u plej – of je najveći rezultat Stenesa u ekipnoj konkurenciji – naglašava trener i igrač stenesa, Slobodan Lugonja.

Ukoliko Zvezda bude ponovo insistirala da se igra sa plastičnim lopticama, stav Stenesa je jasan.

– Nećemo pristati da Aleksandar Karakašević donosi pravila kako njemu odgovaraju. Ne postoji nijedno prvenstvo na Svetu, koje je odigrano sa dve vrste loptica, a pogotovo da se samo plej – of igra sa plastičnim lopticama – dodao je Lugonja.

Predsednik Banata, Dmitar Majstorović, očekuje prolaz Banata u finale. Ako se u finalu sastanu Banat i Zvezda, Majstorović ističe da ni Banat ne pristaje na igranje plastičnim lopticama, kao što je tražila Zvezda u finišu ligaškog dela prvenstva i to samo na meču protiv Banata.

Revanš Zvezda – Stenes bi trebalo da se igra 7. maja, u 20 časova, u „Medisonu“, a istog dana Banat igra revanš u Vršcu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh