I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Damjanović dovodi Adelaide Jets u Zrenjanin

Poznati vaterpolo trener, Dušan Damjanović, pre nešto više od dve godine preselio se u Australiju, gde je dobio angažman u klubu Cronulla Sharks u Sidneju.

dusan-damjanovic

Tamo je vodio žensku ekipu, a dve devojke koje je trenirao su nastupile za australijsku reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Riju. Posle godinu dana rada u Sidneju, prihvatio je posao u Adelaidi, gde radi u Institutu za sport Južne Australije.

– Tamo sam zadužen za sve kategorije i trener sam svim talentovanim vaterpolistima, koji su u užem ili širem izboru za reprezentaciju. Srećan sam u Australiji, radim ono što volim i ostvario sam se u trenerskom poslu – rekao je Dušan Damjanović prilikom kratke posete Zrenjaninu.

PerSu marketi

On je u Srbiju doveo Vaterpolo klub Adelaide Jets. U pitanju je seniorska ekipa, koja će do 14. septembra boraviti na pripremama u Beogradu i tom prilikom će odigrati prijateljske susrete sa Crvenom zvezdom, Partizanom, Beogradom i Radničkim iz Kragujevca. Od 14. do 20. septembra Džetsi se sele u Herceg Novi, gde će odmeriti snage sa Jadranom, Primorcem i reprezentacijom Kazahstana.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Zatim sledi povratak u Beograd, a od 20. do 25. septembra Australijanci će boraviti u Zrenjaninu. Tom prilikom će na Gradskom bazenu odigrati turnir (24. i 25. septembar), a protivnici će najverovatnije biti Vojvodina, Bečej i Proleter.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh