I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Najnovije vesti

Čudo u Kleku: Košarkaši u „odbojkaškom hramu“

U „olimpijskom selu“, hvale se sledećom  statistikom: „Ako podelite broj stanovnika mesta sa brojem medalja osvojenih na Olimpijskim igrama, najveću šansu da osvojite medalju na Olimpijadi, imate ako ste rođeni baš u Kleku“. Medjutim, klečanski sport prati i jedan paradoks.

Posle 22 godine klečanski košarkaši dobili mesto pod krovom

Posle 22 godine klečanski košarkaši dobili mesto pod krovom

Izgradnja klečanske hale sportova je završena pre 22 godine, ali se jedan od najpopularnijih sportova u svetu, košarka, u njoj nikada nije igrala. Ovog proleća, grupa mladih entuzijasta i zaljubljenika u ovaj sport je za kratko vreme obnovila rad kluba, oformila seniorsku i kadetsku selekciju i veoma uspešno nastupala u Letnjoj ligi. Sledeći korak je bio ulazak u „odbojkaški hram“, odnosno pod krov dvorane „Miloš Grbić“.

Treća smena: Farbanje košarkaških linija pod okriljem noći

Treća smena: Farbanje košarkaških linija pod okriljem noći

PerSu marketi

Ideja o košarkaškim predstavama u sali je dugogodišnja, ali odbojka je imala apsolutni primat. Proteklih nedelja uprava KK Klek na čelu sa Predragom Bokićem i Bojanom Pištinjatom, uz podršku Saveta MZ Klek i veliku pomoć OŠ „Jovan Dučić “ i direktorice Ranke Žuže, uspela je da nađe svoje mesto u rasporedu korišćenja, kao i da obeleži teren po FIBA pravilima.

Radna akcija: Radili su igrači, ali i članovi uprave

Radna akcija: Radili su igrači, ali i članovi uprave

– U protekle četiri noći, zbog zauzetosti hale preko dana odbojkom vredno smo crtali, merili, farbali i konačno ukrasili klečansku halu košarkaškim terenom. Radili su svi, od igrača do uprave. Dobili smo tri termina za treninge nedeljno, čime smo zadovoljni. Predstoji nam period, u kome želimo da prvi tim vrednim radom kroz treninge i prijateljske mečeve napreduje i da u narednoj Letnjoj ligi konkuriše za najviši plasman. Želja nam je i da omasovimo mlađe selekcije, kako bi što pre dobili dostojne naslednike Dejana Bodiroge – ističe Predrag Bokić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U sklopu trodnevne seoske slave i bogatog programa, u nedelju je zakazan i taj prvi „istorijski“ košarkaški meč u hali. Ekipa Kleka će ugostiti sportske prijatelje iz Banatskog Karađorđeva.

Početak meča je u nedelju u 17 časova, kada se očekuju pune tribine sportske hale „Miloš Grbić“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh