I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Sport

Humanitarni turnir u malom fudbalu: Prikupljena značajna sredstva za školu „9. maj“

Zaposleni u kompaniji Coca-Cola Hellenic Srbija, zajedno sa kupcima i partnerima sa teritorije grada Zrenjanina, organizovali su ovog vikenda humanitarni turnir u malom fudbalu.

Coca Cola

Turnir je održan na terenima SRC Partizan, a učestvovale su sledeće ekipe: Coca Cola, menjačnica Spin, Valor, Gomex, PerSu, Vide centar i Ultra Caffe. Najviše uspeha je imala ekipa Coca Cole, koja je u finalu savladala menjačnicu Spin.

I Taxi Zrenjanin

Prikupljena sredstva od kotizacija namenjena su za školu „9. maj“.

– Humanitarnim turnirima u malom fudbalu želimo da motivišemo naše partnere i potrošače da zajedno kroz donacije doprinesemo zajednicama u kojiima poslujemo, ali i da promovišemo sport i rekreativnu fizičku aktivnost izjavili su zaposleni u Coca-Cola Hellenik Srbija.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Gomex

Valor

Šampionski pehar u rukama kapitena Coca Cole

Turniri zaposlenih u kompaniji Coca-Cola Hellenic Srbija i njihovih partnera održavaju se i u drugim večim gradovima, a sva sredstva su namenjena organizacijama i ustanovama, kojima je pomoć neophodna.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh