I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Članovi „Urban combata“ predstavljaju Srbiju na Balkanijadi u pankrationu

U rumunskoj prestonici Bukureštu sutra će biti održano prvo Balkansko pankration prvenstvo u organizaciji rumunske Pangration Athlima federacije, uz podršku Svetske pangration athlima Federacije (W.P.A.F) i Evropske Unije Pangration Athlima. (E.U.P.A.)

Ajeti i Stoiljkovic

Reprezentaciju Srbije na Balkanijadi će prestavljati Ajredin iz zrenjaninskog Borilačkog kluba „Urban combat“  i Miloš Stojilković, pripadnik Žandarmerije iz Aleksinca, koji će pojačati „Urban Combat “ u nastavku sezone. Ajredin će na ovom šampionatu nastupati u kategoriji 78 kg,dok ce Miloš nastupiti u kategoriji do 95kg.

Njih dvoje će činiti i Palaismata (Demo Pangration) tim Srbije. Očekuje se učešće svih balaknskih zemalja. Ujedno će se u okviru šampionata održati i „Bukurešt Open“ za takmičare koji nisu sa prostora Balkana. Ajredin je u odličnoj formi, što je dokazao osvajanjem 5 medalja na Svetskim borilačkim igrama u Bregencu.

Fordomanija

– Punu zahvalnost dugujem svom trenerskom timu – Goranu Gluvajiću.Petru Bogdanoviću,Siniši Garčevu i Marku Vlajiću – ističe Ajredin.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh