I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Četiri medalje na Balkanijadi za karatiste Zrenjanina

Minulog vikenda u Sarajevu je održan Balkanski šampionat za kadete, juniore i mlađe seniore na kome je učešće uzelo 11 zemalja i preko 800 takmičara.

srebna-anja-i-bronzana-aleksandra

Anja i Aleksandra

Zrenjaninski karatisti imali su zapažen nastup i rezultate. Naime, troje članova Karate kluba Zrenjanin u sklopu reprezentacije Srbije učestvovalo je na Balkanskom šampionatu i svi su se vratili sa medaljama!

Aleksandra Vujasinović vratila se sa dve bronzane medalje, jedna u ekipnoj i jedna u pojedinačnoj konkurenciji. Po pojedinačne medalje u juniorskoj konkurenciji došla je pobedivši takmičarsku iz Hrvatske (3:0) i BIH (1:0), dok je u trećem kolu izgubila od takmičarke iz Turske sa 0:1. Kasnije je bronzu osvojila pobedivši u repasažu drugaricu iz reprezentacije sa 3:0.

PerSu marketi

U ekipnoj konkurenciji sa drugaricama iz reprezentacije za bronzanu medalju pobedili su ekipu iz Slovenije 2:1.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
bronzani-djordje-1

Đorđe Salapura, bronza

Mlađi senior Đorđe Salapura u prvom kolu pobedio je takmičara iz Makedonije 3:0, dok je u drugo kolu na sudijsko izjašnjavanje izgubio od domaćeg takmičara koji se kasnije plasirao u finale i tako obezbedio Salapuri borbu za bronzanu medalju kroz repasaž. U prvom repasažnom meču pobedio je takmičara iz
Hrvatske sa 2:0 a zatim za treće mesto sa rezultatom 3:2 i takmičara iz Srbije.

balkanski-sudija-milan-kordin

Milan Kordin

MILAN KORDIN NOVI BALKANSKI SUDIJA

U sklopu šampionata održano je i polaganje za balkanska sudijska zvanja. Trener našeg kluba i nacionalni sudija, Milan Kordin položio je za internacionalno zvanje – balkanski sudija sa odličnom ocenom.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh