I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Bursać najbolji igrač turnira u Varaždinu

Pionirska reprezentacija Srbije u Bejzbolu (igrači 2003. i 2004. godište) je veoma uspešno počela novu sezonu na Indor turnirima (turniri u salama).

Bejzbol Varazdin

U Ljubljani su pre nešto više od mesec danao svojili Međunarodni bejzbol turnir “Osi“, na kojem je učestvovalo 7 ekipa iz Slovenije , Hrvatske i Srbije. Pobeđene su ekipe “Olimpija 1 “ Karlovac, “Vindija“ Varaždin, “Olimpija 2“ Karlovac, i u finalu ekipa “Zagreba“ rezultatom 17-16. Za pionirsku reprezentaciju Srbije vema zapaženo su igrala dva igrača Bejzbol i softbol kluba “Bečkerek“ iz Zrenjanina, Nikola Dragojlov i Uroš Bursać.

Bejzbol Varazdin 2

I Taxi Zrenjanin

Isti igrači su u subotu, 30.januara, igrali za pionirsku reprezentaciju Srbije na 9. međunarodnom Indor turniru “Vindija 2016“ u Varaždinu, Hrvatska. Na ovom turniru je učestvovalo 8 ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Srbije. Nakon pobeda u grupi (“Vindija Iso“ Varaždin, “Ježica“ Ljubljana, “Reds“ Budimpešta) pioniri Srbije su izborili finale u kojem su pobedili domaću “Vindiju“ sa 8-5 i tako drugu godinu zaredom osvojili ovaj veoma kvalitetan regionalni bejzbol turnir.

Stoje: Uroš Bursać, najkorisniji igrač turnira i Goran Vučetić, predsednik BK ''Vindija'' Varaždin

Uroš Bursać, MVP turnira i Goran Vučetić, predsednik BK Vindija, Varaždin

Za najboljeg igrača turnira je proglašen Uroš Bursać, igrač BSK “Bečkerek“ iz Zrenjanina.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Bejzbol sezona se nastavlja Bi-ball turnirima u okviru Bi-ball Lige Srbije, a 20 – 21. februara u Novom Sadu se održava međunarodni Indor bejzbol turnir na kojem će učestvovati ekipe iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Mađarske.

 

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh