I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Buran vikend za karatiste Zrenjanina

Proteklog vikenda su održana dva takmičenja na kojima su karatisti Zrenjanina ostvarili odlične rezultate. U subotu je održan Kup Vojvodine za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore u Novom Bečeju, koji je kvalifikacionog karaktera za kup Srbije koji će se održati u maju.

kup vojvodine KJMSS

Ostvareni su sledeći rezultati: prva mesta su osvojile ekipe juniora, mlađih seniora i seniorki, kao i Stojšin Strahinja (kadet +65kg). Druga mesta su osvojili Milovanović Anja (kadet-55kg), Naić Nikola (junior +70kg) i Pejović Filip (U21-68kg), dok su treća mesta osvojili Aleksandra Vujasinović (junior -58kg), Vukašin Stojšin  (junior-  70kg), Đorđe Salapura  (junior +70kg), Ivan Stankov (U21-68kg), Nikola Mančev  (U21-68kg) kao i Jovana Marković  (senior+60kg).

 prvenstvo vojvodine PN (1)

I Taxi Zrenjanin

U nedelju je u Inđiji održano prvenstvo Vojvodine za pionire i nade. U konkurenciji od 300 takmičara iz 30 klubova, ostvareni su sledeći rezultati: prva mesta su osvojili Marina Oro  (pionir 2005-35kg), Matija Milosavljević  (pionir 2004-45kg) i Marko Andrić  (nada 2002+60kg). Uroš  Popovac ovog puta nije stigao do medalje, ali je osvajanjem 5. mesta ostvario plasman na prvenstvo Srbije.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh