I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

Bujinkan dobio visoko priznanje za doprinos razvoju ju jutsu sporta

Po prvi put u Zrenjaninu je održan Kup Srbije u sportskoj ju jutsi. Na takmičenju je učestvovalo oko 150 takmičara od pionira do seniora iz 16 klubova iz cele Srbije iz Aleksinca, Novog Sada, Temerina, Beograda, Ivanjice, Guče, Arilja, Užica, Bačke Palanke, Novog Pazara, Kosovske Mitrovice i Zrenjanina.

DSC_5013

Ninjutsu klub Bujinkan je uspešan organizator raznih ninjutsu seminara i prvi put je uspešno organizovao sportsko takmičenje i još jednom se pokazao kao dobar domaćin. Najbolji kubovi u ukupnom plasmanu su:

1. N&F Aleksinac

Fordomanija

2. Vojvodina Novi Sad

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

3. Lin kuei Arilja

DSC_5084

Najmlađi tekmičar  jebio  Luka Stanišić, a  za najboljeg takmičara progašen je  Nebojša Kostić iz Lin kuei Arilje, za najbolju takmičarku proglašena je Isidora Đorđević  (Tvrđava Smederevo), najbolji duo par bio je Vukašin Ždrnja  i Kristian Čukić Vojvodina Novi Sad, dok je za najboljeg sudiju na takmičenju proglašen Kopas David.

Najbolji takmičar: Nebojša Kostić

Najbolji takmičar: Nebojša Kostić

 

Ju Jutsu savez Srbije uručio je zahvalnicu Sportskom klubu Bujinkan za razvoj i doprinos ju jutsu sporta. U ime kluba zahvalnicu je primila  Biljana Tapavički.

Ju Jutsu savez Srbije uručio je zahvalnicu Sportskom klubu Bujinkan za razvoj i doprinos ju jutsu sporta. U ime kluba zahvalnicu je primila Biljana Tapavički.

Zrenjaninski takmicari oba kluba sa osvojenim medaljama

Zrenjaninci su osvojili 10 medalja, četiri zlatne, dve srebrne i četiri bronzane i to iz kluba Bujinkan: Dimitrije Starovlah osvojio je dve bronzane medalje u konkurenciji kadeta i juniora od 73 kg, u konkurenciji seniora Biljana Tapavički zlatnu medalju do 55 kg, Nenad Čokulov zlato do 69 kg, Andrijana Krstić zlatnu medalju do 70 kg, Milan Krezović zlatnu medalju do 77kg, Marko Radović bronzanu medalju do 77kg i Igor Vučićević bronzanu medalju do 85 kg, iz kluba Majstor Senke: u konkurenciji nada Andrej Kekenj srebrnu medalju do 34 kg i senior Ivan Palinkaš srebrnu medalju do 69 kg.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh