I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Buđenje uspavanih lepotica

ŽRK Proleter je ove nedelje počeo sa pripremama za nastavak sezone, iako je početak prolećnog dela šampionata najavljen tek za 20. mart.

ZRK Proleter selfi

– Plan je da malo „razbudimo“ uspavane lepotice posle svih ovih praznika, a sledeće nedelje krećemo punom parom. Prve nedelje – po jedan trening dnevno, a onda i po dva treninga na dan – kaže trener ŽRK Proleter, Dragan Lazarov.

Prelazni rok?

Fordomanija

– Prelazni rok traje do 29. februara, ali nas on ne interesuje. Imamo dobru ekipu i dobru atmosferu, a naš cilj je da igramo sa sopstvenim kadrom. Sa druge strane, nijedna igračica nije tražila da ide…

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Trofej grada Zrenjanina

U toku su i pripreme za veliki turnir u organizaciji ŽRK Proleter?

-Trofej grada Zrenjanina će biti održan 13, 14 i 15. februara. Prijave su još u toku. Od ženskih ekipa dolaze Vardar, Maestral (Herceg Novi), Radnički Beograd, Srem… Čekamo potvrdu od ekipa iz Rumunije, Hrvatske i Mađarske. Kod muških timova tu su Zvezda, Partizan, Vojvodina, Crvenka, Vardar, Seged, Goražde, Vinkovci… Većina ekipa sad kreće u novu sezonu, pa očekujem tek sad veći broj prijava. Ženski turnir će imati 4 generacije po 8 ekipa, a muški 4 generacije po 12 ekipa.

Organizacija ovako velikog turnira je ozbiljan korak za ŽRK Proleter?

-Prvo, ako želiš da imaš renome u rukometnom svetu i odlaziš na mnoge turnire, moraš i ti da organizuješ nešto ozbiljno. Ovakvi turniri se organizuju širom Evrope i imaju i komercijalni efekat, od kotizacije i smeštaja gostiju.

Koliko učesnika se očekuje?

– Više od 1.000 učesnika – igrača, trenera, sudija i navijača – zaključio je Lazarov.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh