I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Bronza za početak bejzbol sezone

Prvi turnir BeeBall Lige Srbije 2016 održan je u nedelju, 17.januara, u Ripnju, predgrađu Beograda, u organizaciji Bejzbol i softbol kluba Wild Cats iz Ripnja.

Bejzbol Detalj sa turnira

Učestvovalo je ukupno 6 ekipa, iz Beograda, Ripnja, Novog Sada i Zrenjanina. Pionirska ekipa Bejzbol i softbol kluba Bečkerek iz Zrenjanina, sastavljena od 6 dečaka i 2 devojčice (2003. godište) je ostavila veoma pristojan utisak. Radi se o novoj ekipi, koja je prvi put nastupila u ovom sastavu na nekom turniru i koja će cele sezone nastupati zajedno. Veoma dobra igra na palici, i na momente izuzetna igra u odbrani, sa velikim brojem napravljenih auta, na loptama po zemlji i u vazduhu, su na kraju nagrađeni odličnim trećim mestom ekipe na turniru.

Odigrano je 7 utakmica, uz 5 pobeda i samo 2 poraza. Svega par minuta nešto slabije igre, sa propuštenim prilikama u odbrani, sprečilo je mlade zrenjanince, da igraju u finalu. Turnir je osvojila ekipa “Novog Sada“, koja je u finalu pobedila “Vojvodinu“ iz Novog Sada.

PerSu marketi

Bejzbol Ekipa Bečkereka

Ekipa Bečkereka je igrala u sastavu: Uroš Bursać, Nikola Dragojlov, Nikola Đurin, Dalibor Todorović, Nikola Ćurašković, Lune Raškov, Maja Todorović i Majda Feher, a pod vođstvom trenera Vladimira Bursaća.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Tako je na lep način počela nova bejzbol sezona u kojoj će igrači Bečkerek pokušati da nastave svoje odlične igre i rezultate iz prošle sezone, koje su ostvarili u kadetskom (15 godina) i pionirskom (13 godina) uzrastu. Tokom februara ili marta, Zrenjanin će biti domaćin turnira iz serije BeeBall Lige Srbije 2016., na koji ćemo pozvati dečake i devojčice uzrasta 7-14 godina, da uživaju u ovom zanimljivom i zabavnom sportu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh