I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Bronza za najmlađu ekipu na turniru u Beogradu

Na Adi Ciganliji, u Beogradu, u organizaciji Bejzbol saveza Srbije, održan je prvi ovogodišnji bejzbol turnir za mlađe kategorije u Srbiji, kategorija U13 (rođeni 2003. godine i mlađi).

Bejzbol

Stoje: Nikola Đurin, Uroš Bursać, Dalibor Todorović, kleče: Maja Todorović, Nikola Ćurašković, Nikola Dragojlov, Majda Feher.

Učestvovale su ukupno 4 ekipe, među njima i najmlađa, pionirska ekipa bejzbol kluba Bečkerek iz Zrenjanina, sastavljena od igrača godišta 2003 – 2005.

Mlada ekipa Bečkereka, koja zbog školskih obaveza i odsustva iz zdravstvenih razloga, nije imala mnogo zajedničkih treninga i utakmica tokom proleća, nakon završene serije Indor turnira u zatvorenom, odigrala je ukupno 5 mečeva. Dva meča je uspela da reši u svoju korist, pa je na kraju zauzela zasluženo 3. mesto na turniru. Uspešnije su bile ekipe Beograda 96 (2. mesto) i Vojvodine (1. mesto) za koje su igrali i igrači starijih godišta.

PerSu marketi

Igrači su nagrađeni medaljama za upehe na ovom turniru, koji je uvod u reprezentativnu sezonu pionira Srbije koje tokom leta očekuju turniri u Italiji, Srbiji i Hrvatskoj. Nikola Ćurašković je dobio individualnu nagradu kao najbolji odbrambeni igrač turnira.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ekipa je nastupala u sledećem sastavu: Nikola Dragojlov, Danijel Todorović, Majda Feher, Uroš Bursać, Nikola Đurin, Maja Todorović, Nikola Ćurašković.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh